Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2008

Παραμύθι

Βαριά σημάδια, βαθιά καρδιά.
Μια πεταλούδα παραμορφώθηκε. Ξαναγύρισε στην παλιά (ο)μορφή της και μπήκε στο κουκούλι, αφού το ξέπλυνε πρώτα με άφθονο αρωματικό δάκρυ. Αποφάσισε μέσα εκεί να μείνει, στην αλήθεια, την μοναξιά. Έστ(ρ)εψε -με κορώνα- το κεφάλι και γίνηκε ¨ο βασιλιάς της μοναξιάς (της)¨
Αγαπήθηκε πολύ απ΄τη σιωπή και όταν άθελα, της ξέφευγε καμιά λέξη, την (χλε)έβαζε στο πλυντήριο μα-ζ(ε)ί με τ΄άλλα βρόμικα. Πάλευε να μείνει καθαρή μα η μπόχα τρύ-πωνε(ί) μ έναν εξοργιστικά εύκολο τρόπο απ΄όλες τις χαρα(μα)μάδες.
Και τον ήχο; Πως να τον σταματήσεις τον ήχο;Ξαφνικά της ήρθε ή ιδέα. Τραγουδούσε, τραγουδούσε τόσο (α)δυνατά ώστε να μην ακούει τίποτα. Και κοίτα να δεις. Την άκουσε μια άλλη πεταλούδα και την αγάπησε. Ζήτησε να μπει μες το κουκ-ούλ(η) να ζήσουνε μαζί. Όμως είχε αμπαρώσει τόσο καλά όλες τις (α)πιθανές εισόδους που ήταν σχεδόν α-(δύνατο) να την βάλει μέσα (της).Η πεταλούδα όμως μα-γεύτικε και πήρε την απόφαση να μην ξανά πετάξει και να ζήσει πάνω στο τραγουδιστό κουκούλι. Οι επιστήμονες συνέχισαν το τέλος της αδιάφορης ιστορίας. Η έξω πεταλούδα αφομοιώθηκε απ΄το κουκούλι και πέθανε επάνω του αφήνοντας μόνο μερικά ίχνη dna.
Επιμύθιο:Αν μα-γευτείς ΄αφομοιώνεσαι¨.

Δεν υπάρχουν σχόλια: